Gjerrild

Gjerrild er en aktiv landsby med et mindre opland på Gjerrild Mark, med mange aktive borgere og driftige foreninger. Der er en del udlejningshuse, men byen er præget af ejerboliger og kun ganske få huse står tomme. Der er byggegrunde til salg på Rimsti bakken.

Der er Friskole, integreret børneinstitution og efterskole. Der er kirke, LetKøb Butik (borgerne ejer i fællesskab bygningen butikken ligger i), og Det gl. Bibliotek. Der er mange små selvstændige erhversdrivende i byen fx frisør, arkitekt, mekaniker, designer og systue. I byen kan du finde følgende overnatnings- og spisemuligheder: Hotel Gjerrild Kro, Gjerrild Vandrerhjem, DCU Gjerrild Nordstrand, Hos Søs B&B, Det gl. Mejeri ferierlejligheder og Sostrup Slot og Kloster. Sostrup Slot er foruden et overnatningssted et kulturelt mødested med fokus på refleksion, fordybelse, kunst, musik og mad.

Ugentligt er der fællesspisning i byen, Hopla klub og fredagsbar. Herudover er der yoga i den gl. Brugs, samt idrætsforeningens aktiviteter, der skifter over året. I løbet af året er der mange mindre og større traditionsrige arrangementer, bl.a. Fastelavn, running dinner, Dansefest, Bytorvs jubilæum, Byrensning og strandrensning, Gjerrild sportsfest med Kram og Rock, Ik´så ringe Festival og juletræstænding.

Fakta om Gjerrild

Nyttige links: