Bus og Bobler

Bus og bobler 🚍🥂

Lørdag d. 4. maj kl.13.00-18.30
ser du måske en bus fyldt med unge og ”gamle” køre rundt i vores landsbyklynge. Ombord på bussen er en helt masse engagerede unge, politikere, embedsfolk, foreningsfolk, passionerede voksne, en filmmand m.fl.

De er alle på en rejse i en bus der bobler af inspiration, ideer, nye møder mv. Sammen skal de på opdagelse i ”Ungdommens LAND”.

Hvad kan landet for unge, som byen ikke kan? Hvad er udfordringerne ved at være ung på landet? hvordan kan vi på nye måder skabe værdi for ungdommen? Og hvordan kan vi hjælpes ad med det? Hvad betyder det for ungdommen at have en ”hjemstavn?”

Det er nogle af de ting, vi håber at bliver klogere på undervejs. Bussen er næsten fyldt, men vi har et par pladser til dig der brænder efter at komme med. Er du ung skal du være mindst 16. Kontakt Ikki Lyng på 22 44 01 37.

Busturen slutter med fællesspisning på Stenvad Mosebrug – derefter åbner dørene for alle.
Kl. 19.30 er Mosebruget åbent for alle, der har lyst til at mødes til uformel hygge på tværs af aldre og landsbyer. Daniel sørger for lokale musiske indslag. Udvikler hyggen sig til fest – laver vi en playliste der matcher danseønskerne 😊 Kom glad og med din ”indre” ungdom.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *