Det gode liv på landet

I MIN Landsbyklynge – Midt På Norddjurs er vi en gruppe engagerede frivillige, der kæmper for at styrke og udvikle det gode liv på landet. Det gør vi gennem arbejdet med at dyrke og iværksætte samarbejde og fællesskab på tværs af landsbygrænser. Vi mener at landsbyklyngen kan være med til at styrke lokalsamfundet og med god energi samarbejde omkring områdets udfordringer som fx fraflytning, faldende indbyggertal, hussalg og manglende politiske talerør.

Klyngen består af: Fjellerup, Skovgårde, Tranehuse, Hedegård, Bønnerup, Tvedhuse, Gjerrild, Hemmed, Rimsø, Glesborg, Laen, Selkær, Stenvad, Ramten, Hytten, Ørum – og heder, skove, strande, marker, søer, huse og gårde i mellem disse landsbyer.

ALLE er velkommen til at blive en del af det frivillige fællesskab, der arbejder med at udvikle vores fælles klynge. Har du derfor mod på at byde ind med tanker, ideer, IT-kundskaber, sprogperler, stærke arme, raske ben eller godt humør er du velkommen til at kontakte:

Dorthe Lyk
E-mail: dorthelyk67@gmail.com

Ikki Christine Lyng Knudsen
E-mail: ikkilyng@yahoo.dk

Sabina Baltzer Hvid
E-mail: sabina_hvid@hotmail.com

Denne hjemmeside er under udarbejdelse og drømmen er at siden skal indeholde alt tænkeligt materiale fra klyngens byer, fællesskaber, virksomheder, turismepotentialer, foreninger osv. DU kan også være med til at bestemme sidens indhold ved enten at blive en aktiv del af sidens forfatternetværk eller ved at sende gode tips, tricks og ideer til sabina_hvid@hotmail.com 

Læs mere om det nationale landsbyklyngeprojekt her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *